[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Tczewie urządza ... akademię ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akademii w Miejskim Domu Kultury w Tczewie, 17.10.1948 r.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lenino, Bitwa (1943) -- rocznice -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.