[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Zarząd Miejski m. Sopotu podaje do publicznej wiadomości ... / Jan Kapusta. - Kapusta, Jan (1908-1953) ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o taksie kuracyjnej dla turystów w Sopocie.