Ex Bibliotheca Dr. Hermann Wiese - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Wiese, Hermann (1935-2009). ([Gdynia, 1995)
Lecący satyr z klepsydrą w ręku. U góry napis: Ex Bibliotheca Dr. Hermann Wiese. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. wg działalności aut. Data wg katalogu wystawy. Pod wyciskiem płyty ołówkiem sygn. aut.
Exposition d'ex-libris gravés par l'artiste polonais, le professeur Wojciech Jakubowski, Schifflange 1999