Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza organizuje od 21 do 28 IV. b. r. w Teatrze "Wybrzeża" w Gdańsku ogólnokrajową wystawę fotogazetek i fotomontaży [...] / Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza. ([s.n., 1950)
Afisz inf. o wystawie.