Pismo"COP" jako źródło do badań nad przemianami społeczno-gospodarczymi Radomia w okresie międzywojnia - Latawiec, Krzysztof (2007)
Pismo Centralnego Okręgu Przemysłowego.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Keywords: COP (czasopismo ; Polska ; 1938-1939).; Radom (Polska) -- 1900-1945 -- historiografia