Grosse öffentliche Frauenversammlung. (Danzig : Joh Mau., 1923)
Druk inf. o zebraniu wyborczym dla gdańszczanek 6.11.1923 r. w sali Stoczni Gdańskiej (großen Saale des Werftſpeiſehauſes am Fuchswall).
Keywords: Sozialdemokratische Partei der Freien Stadt Danzig -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Kobiety -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.