Co to jest bolszewizm? ([S.l. : s.n., 1945)
Antysemicki i antybolszewicki druk.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Antysemityzm -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Antysemityzm -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne