[Afisz teatralny. Incipit] Czar operteki Wesoła parada operetki, pieśni i tańca w 14-tu odsłonach. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wydarzeniu, zorganizowanym przez Zrzeszenie Artystów Scen Operetki Warszawskiej i Krakowskiej. Gościnnie wystąpili: Wanda Pawlikowska, Edmund Wayda, prof. Adam Lenczowski, Alina Miszkiewicz.