Joseph Poniatowsky. - Oldermann, Friedrich (1802-1874).; Verlag Winckelmann & Söhne (Berlin Verlag von Winckelmann u. Söhne in Berlin, 1830)
Przedstawia Józefa Poniatowskiego popiersie lekko w lewo, głowa 3/4 w prawo.
Poniżej kompozycji po prawej informacja o wydawcy.
Pod kompozycją tytuł.
Keywords: Poniatowski, Józef -- (1763-1813); Generałowie; Arystokracja; Grafika niemiecka; Litografia