[Afisz. Incipit] Mieczysław Czychowski Wystawa rysunku listopad - grudzień 1966 r. ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o wystawie w Salonie Wystawowym BWA w Gdyni przy ul. Derdowskiego 1.