Powieść ze środka Wszechświata - Cieński, Marcin (1959- ).; Tokarczuk, Olga (1962- ). (1996)
Recenzja książki : Prawiek i inne czasy / Olga Tokarczuk. Warszawa, 1996.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.