Ex Libris Elżbiety I Ryszarda Filipiaków / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1984)
Głowa kobiety na tle ciemnej alei, napis: Ex Libris Elżbiety I Ryszarda Filipiaków. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.