Wykłady publiczne poświęcone kulturze polskiego renesansu / Towarzystwo Literackie im. Adama Mickiewicza Oddział Gdański. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz z programem wykładów listopad-grudzień 1953 r.