[Afisz. Incipit] Rada Z.K.S. "Stal" Sekcja Motorowa w Elblągu urządza w dniach od 11 września do 3 listopada 1951 r. kurs samochodowo-motocyklowy w Elblągu. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o kursie.