[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 14-go października 1954 r. w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów do głosowania oraz siedzib komisji wyborczych / Stanisław Szmidt. - Szmidt, Stanisław (1904-1977) ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą granic obwodów i lokali na terenie Gdańska.