Ex Libris Dr. Franz Weinitz. B. Wenig. - Wenig, Bernhard (1871-1940) (1898)
Przedstawia w obramowaniu stylizowany kwiat goździka. U dołu pod ramką napis: Ex Libris Dr. Franz Weinitz. Nazwisko aut. w obrębie kompoz.