[Afisz. Incipit] Niech żyje przodująca organizacja miast i wsi - Związek Młodzieży Polskiej! (Lebork : [wydawca nieznany], 1949)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.
Keywords: Związek Młodzieży Polskiej (1948-1957) -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne