[Afisz. Incipit] Zespół Amatporski M.Z.K. G.G. na pomoc zimową organizuje przedstawienie ... Moralność Pani Dulskiej. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 2.12.1947 r. w Teatrze Miejskiem w Gdańsku.