Książeczka Andrzejka [Krzywki] / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1959)
W ramce przedstawia rybę z koroną na głowie. Napis u góry: Książeczka, z prawej strony: Andrzejka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.