[Afisz. Incipit] Hallo! Uwaga! Hallo! "Wszyscy do nas" na wielka Majową zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 24-25.05.1947 r. z udziałem zespołu muzycznego "Wicher". Organizator: Zawodowa Straż Pożarna.