[Afisz. Incipit] Hallo! Uwaga! Hallo! "Wszyscy do nas" na wielka Majową zabawę taneczną ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 24-25.05.1947 r. z udziałem zespołu muzycznego "Wicher". Organizator: Zawodowa Straż Pożarna.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Straż pożarna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.