Ex-Libris AB Faca R. Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1971)
Przedstawia biegnącą nagą kobietę o potężnych kształtach. U góry w dwóch wierszach napis: Ex-Libris AB Faca. Pod kompozycją sygn. aut. i rok.