[Afisz teatralny. Incipit] Sekcja Dramatyczna Z. Z. K. w Słupsku wystawi ... Jasełka ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 6.01.1948 r. w sali Teatru Miejskiego w Słupsku. Dochód z wydarzenia przeznaczony na odbudowę Warszawy.