[Afisz. Incipit] W. A. Mozart Requiem w hołdzie poległym stoczniowcom 1970. ([wydawca nieznany], 1980)
Afisz informujący o koncercie w Kościół św. Brygidy, Sala POiFB Gdańsk-Wrzeszcz, Kościół NSPana Jezusa Gdynia w grudniu.