[Afisz teatralny] Uczeń diabła (The Devil's Disciple) - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1950)
Afisz informujący o premierze 2.09.1950 r. Reżyseria: Dobiesław Damięcki.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.