Ex Libris Galambos Ferenc [Józef Szuszkiewicz]. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1965)
Przedstawia dziewczynę z ptakiem w rękach, obok niej fruwają dwa ptaki, u dołu napis: Ex Libris Galambos Ferenc. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.