Ex Libris Galambos Ferenc - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Galambos, Ferenc (1910-1988). ([S.l.], 1965)
Przedstawia dziewczynę z ptakiem w rękach, obok niej fruwają dwa ptaki, u dołu napis: Ex Libris Galambos Ferenc. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.