Dr Stanisław Aulich Ex Libris 22.10.1964 - Bortowski, Andrzej (1938- ).; Aulich, Stanisław Adolf (1883-1964). (1964)
Ułożone pionowo prostokątne bryły, u dołu napis: Dr Stanisław Aulich Ex Libris 22.10.1964. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.