Borys Jegorow Ex Libris / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1972)
Na wyobrażeniu: hełm wieży, ze zwisającymi z niego chorągwiami, jedna z leżącym jednorożcem, na drugiej kolo, napis: Borys Jegorow Ex Libris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.