[Afisz. Incipit] Ogłoszenie: uroczystości 1-szo majowe w Kościerzynie - Pawłowski, Witold (samorządowiec). (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obchodach.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1870-1914 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła