Ex Libris Krystyny Staniewicz - Budzyńska, Joanna (1985- ).; Staniewicz, Krystyna (1945- ). ([Malbork], 2012)
Kobieta siedząca przy stole z jednym wyłupiastym okiem, nad nią trzymająca się za głowę krzycząca postać kobieca. Na stole pomiędzy filiżankami wijący się napis: Ex Libris Krystyny Staniewicz. Pod kompoz. ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data oraz tytuł kompoz.: Łza.