Kim jest, a kim nie jest kapłan? / Alfons J. Skowronek. - Skowronek, Alfons (1928-2020)
Duchowa sylwetka kapłana. Powołanie do misji kapłańskiej. Pasterz w owczarni Pana. Specjalista od świata wewnętrznego.