Kim jest, a kim nie jest kapłan? - Skowronek, Alfons (1928-2020). (2010)
Duchowa sylwetka kapłana. Powołanie do misji kapłańskiej. Pasterz w owczarni Pana. Specjalista od świata wewnętrznego.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Kapłaństwo; Katolicyzm; Duszpasterstwo; Duchowość katolicka; Duchowość kapłańska; Artykuł z pracy zbiorowej