Problemy opracowania zbiorów w kontekście budowy społeczeństwa informacyjnego na przykładzie doświadczeń Biblioteki Uniwersytetu Łódzkiego - Giermaziak, Anna. (2014)
Słowa kluczowe: katalogowanie, opis bibliograficzny, kartoteki haseł wzorcowych, katalog centralny, współpraca, Klasyfikacja Biblioteki Kongresu, społeczeństwo informacyjne.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 85-86.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Katalogowanie -- Polska -- konferencje