[Afisz teatralny] Aleksander Ostrowski - Bankrut : Komedia w 4 aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1960 r. Reżyseria: Zofia Mikulska, scenografia: Jerzy Jeleński.