Komunikat Kwartalny Komisji Wyników Komitetu Okręgowego Współzawodnictwa Pracy D.O.K.P. Gdańsk / E. Saganowski. - Saganowski, E. ([wydawca nieznany], 1949)
Plakat przedstawia wykresy wyników współzawodnictwa pracy na tle Pomorza.