Komunikat Kwartalny Komisji Wyników Komitetu Okręgowego Współzawodnictwa Pracy D.O.K.P. Gdańsk - Saganowski, E. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Plakat przedstawia wykresy wyników współzawodnictwa pracy na tle Pomorza.
Nazwisko autora na prawej dolnej krawędzi.
Keywords: Współzawodnictwo pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.