[Afisz. Incipit] Odezwa! Święto Ludowe połączone z uroczystościami wręczenia sztandaru 51 pułkowi Piechoty ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczytstości 26.05.1947 r. Kościerzyna.
Keywords: Żymierski, Michał -- (1890-1989) -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła