[Stan wojenny 1982] [Kościół Mariacki podczas protestów 3 maja 1982 r.] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia Kościół Mariacki w Gdańsku podczas protestów 3 maja 1982 r. Na pierszym planie człowiek z flagą Polski.