[Stan wojenny 1982] [Kościół Mariacki podczas protestów 3 maja 1982 r.] - Nieznalski, Bogusław (1948-2014). (Gdańsk-Oliwa, 1982)
Przedstawia Kościół Mariacki w Gdańsku podczas protestów 3 maja 1982 r. Na pierszym planie człowiek z flagą Polski.
Tyt. nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia, autor wg pieczątki na rewersie, data wg opisu autora na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- fotografie