Medal. 50 rocznica powstania Oddziału do zadań specjalnych Komendy Głównej AK "Parasol". ([Mennica Państwowa], 1993)
Medal: Awers: napis: 50 Lecie Powstania Oddziału Do Zadań Specjalnych Kierownictwa Dywersji Komendy Głównej Armii Krajowej "Parasol", u dołu na dwóch liściach dębowych znaki: Grup Szturmowych Szarych Szeregów i Orzełek Wojskowy AK. Rewers: tarcza ze znakiem Oddziału "Parasol", u dołu daty: 1943-1993.