Szalony kankan / J. Głuszek. - Głuszek, Jerzy (1956- ). (Polfilm, 1984)
Na plakacie noga w pończosze, po której toczy się kula bilardowa i ręka trzymająca kij bilardowy. Nazwisko autora przy prawej krawędzi.