[Gdańsk, Pałac Opatów] - Müller, Hubert (architekt).; Michaelis, Mathias (Pforzheim, 2013)
Przedstawia fragment Pałacu Opatów w Oliwie, widok zimowy od strony ogrodu, ok. 1943 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia.
Odbitka wykonana przez Mathiasa Michaelis w 2013 r. ze zdjęcia Huberta Müllera.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- fotografie