[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! W Zielone Święta 16-go maja 1948 ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wielkim festynie na Biskupiej Górce w Gdańsku (Pohulanka), Stadion Pocztowego Klubu Sportowego. Całkowity dochód z festynu przeznaczony na odbudowę Kościoła Stoczniowego na Pohulance.