[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. W tych dniach został uruchomiony warsztat mechaniczny pod firmą "Aoto-Motor" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o otwarciu warsztatu mechanicznego w Elblągu przy ul. Słowackiego 22/24.