[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. W tych dniach został uruchomiony warsztat mechaniczny pod firmą "Aoto-Motor" ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o otwarciu warsztatu mechanicznego w Elblągu przy ul. Słowackiego 22/24.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.