Ks. Jana Nieciecki "Malowidała ścienne Antoniego Herliczki w kościele pw. św. Andrzeja w Słonimiu ; Wzajemne przenikanie się przestrzeni pałacowej i ogrodowej na przykładzie osiemnastowiecznej rezydencji białostockiej ; Pałacyk Gościnny w Białymstoku - propozycja wystroju wnętrz i zagospodarowania przestrzeni" / [Zofia Tomczonek]. - Tomczonek, Zofia (1943- ).
Recenzja książki.