Następczy wybór prawa / Bernadetta Fuchs. - Fuchs, Bernadeta
Następczy wybór prawa w wybranych obcych systemach kolizyjnych. Konwencja rzymska z 19 czerwca 1980 r. Republika Federalna Niemiec. Austria. Szwajcaria. Niektóre konsekwencje następczego wyboru prawa. Następczy wybór prawa a ochrona praw osób trzecich.