Wybiła godzina rozstzrygająca! = Die Schicksalstunde hat geschlagen! (Bytom : [s.n., 1921)
Propagandowy druk z okresu plebiscytu.
Data wyd. na podst. treści.
Tekst równol. w dwóch językach.
Keywords: Plebiscyt -- Polska -- Śląsk, Górny (region) -- druki ulotne