[Afisz. Incipit:] Mecz o mistrzostwo I-ligi piłki ręcznej Stal Kuźnia Raciborska - Gwardia Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o meczu 10.10.1954 r. na stadionie Z.S. "Budowlani" Wrzeszcz, ul. Traugutta.